
Máte dostatek jódu? V březnu má tento prvek svůj světový den. Proč se bez něj neobejdeme?
04. března 2023 | Tisková zpráva
Zaznamenáváme zvýšený výskyt streptokoka skupiny A, který nejčastěji způsobuje angíny a spálu
03. března 2023 | Tisková zpráva
Situace s výskytem TBC zůstává v ČR příznivá, ukazují data
22. února 2023 | Tisková zpráva
Regionální ohniska respiračních infekcí přetrvávají, nemocnost mírně vzrostla
20. února 2023 | Tisková zpráva
Chřipka v ČR dále ustupuje napříč věkovými kategoriemi
13. února 2023 | Tisková zpráva
První letošní případ záškrtu je z Olomouckého kraje
07. února 2023 | Tisková zpráva
Očkování z dětství proti záškrtu nechrání celoživotně
06. února 2023 | Tisková zpráva
Chřipka dále ustupuje, proti minulému týdnu jsou ale změny minimální
06. února 2023 | Tisková zpráva
Chřipka je pomalu na ústupu, přetrvávají lokální ohniska
30. ledna 2023 | Tisková zpráva
Chřipková epidemie v ČR odeznívá velmi pomalu
23. ledna 2023 | Tisková zpráva
Péče o zdraví na pracovišti se pro podniky i zaměstnance často stává tématem číslo jedna, konzultační dny nabízejí pomoc
19. ledna 2023 | Tisková zpráva
Chřipka i další respirační infekce jsou na ústupu, ale nad epidemií ještě není vyhráno
16. ledna 2023 | Tisková zpráva
SZÚ startuje dvojjazyčný projekt HROU PROTI AIDS. Cílem je naučit mladé lidi chránit se proti nákaze
13. ledna 2023 | Tisková zpráva
V České republice nadále probíhá epidemie chřipky
09. ledna 2023 | Tisková zpráva
Celogenomová sekvenace odhalila, že léčivá látka molnupiravir může napomáhat vzniku nových mutací SARS-CoV-2
05. ledna 2023 | Tisková zpráva
Epidemie chřipky přetrvává, pokles čísel nemocnosti je zkreslený dny volna
02. ledna 2023 | Tisková zpráva
Evropský týden testování na HIV a žloutenky dosáhl rekordní účasti
23. prosince 2022 | admin-szu
WHO darovala SZÚ nový genový sekvenátor
18. prosince 2022 | Tisková zpráva
Česko je na hranici epidemie akutních respiračních infekcí
12. prosince 2022 | Tisková zpráva
Chceme, aby všechny děti ve školních jídelnách jedly kvalitní a zdravé jídlo. Proto rozvíjíme projekt „Máme to na talíři a není nám to jedno“.
12. prosince 2022 | Tisková zpráva